top of page
Zoeken

4 raamdecoratie trends voor 2022-2023

In 2023 bekijken we binnen en buiten niet langer als twee verschillende leefruimtes. Ze worden samengetrokken tot één samenhangend geheel. Hierbij speelt raamdecoratie een grote rol in welke sfeer u wilt overbrengen. Met deze vier raamdecoratietrends van Roodeco blaast u een frisse wind door uw interieur.


1. Modern minimalistisch

Een moderne minimalistische stijl is er één van alle tijden. Deze soort raamdecoratie laat zich kenmerken door haar strakke vormen, sobere materialen en donkere kleuren. Denk maar aan mat zwart, donkergrijs en diepblauw. Door haar luxueuze uitstraling zien we de populariteit van donkere raambekleding elk jaar opnieuw stijgen. Want dankzij deze eyecatcher verkrijgt u een stoere industriële stijl in een handomdraai.

raamdecoratie

2. Scandinavische raambekleding

Raakt u geïnspireerd door Scandinavische interieurs? Dan zijn houten jaloezieën perfect voor u! Wat dit type raambekleding Scandinavisch maakt, is het natuurlijke materiaal. Met jaloezieën in een lichte houtsoort maakt u uw interieur luchtig, licht en tijdloos. Daarnaast voelt het gebruik van jaloezieën ook enorm praktisch aan. U bepaalt namelijk zelf hoe het licht de ruimte inschijnt door de lamellen via de bedieningskoorden in de juiste stand te zetten.


3. Elektrisch & multifunctioneel

In 2023 zullen smart homes nog meer hun opmars maken. Kies daarom ook voor elektrisch te bedienen jaloezieën. Hiermee kunt u op elk moment van de dag de juiste sfeer neerzetten. Deze raamdecoratie bestaat immers uit meerdere lamellen die u los van elkaar kunt openen of sluiten. Op die manier geniet u steeds van de correcte lichtinval en nodige privacy.


4. Duurzame materialen

Duurzaamheid komt ook weer terug in de woontrends van 2023. Daarom zet u de keuze voor raamdecoratie op een andere manier in. Zo kiest u best voor duurzame materialen van een kwalitatief merk die lang meegaan. Deze zal u zeker niet snel moeten vervangen. Bij Roodeco verzekeren we u dat kwaliteit gegarandeerd staat.


Nood aan professioneel advies bij de keuze van uw raambekleding? Bij interieurspecialist Roodeco in Kortrijk (West-Vlaanderen) begeleiden we u met plezier. We zorgen voor een vlekkeloze realisatie van uw project, vanaf de opmeting tot na de plaatsing. Contacteer ons dus gerust voor extra informatie of een offerte voor raamdecoratie op maat.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page