top of page
Zoeken

Daarom is het najaar ideaal voor een make-over van uw interieur

Behangwerken of binnenschilderwerken

Het najaar is een perfect moment om werk te maken van een nieuw interieur. Schilderen, behangen of beide combineren: ga aan de slag en trakteer uzelf op de inrichting van uw dromen.

raamdecoratie

Binnen aan het werk

In het najaar worden de dagen snel korter en laat het weer het wat vaker afweten. Het ideale moment om uw actieterrein te verleggen van buiten naar binnen. Tuin- of gevelwerken worden moeilijker uitvoerbaar met stuursere en vooral nattere weersomstandigheden. U doet er dan ook goed aan de komende maanden uw aandacht te richten op de verfraaiing van uw interieur. Misschien hebt u gedurende het zomerseizoen al plannen gemaakt en ideeën opgedaan over hoe u uw interieur wenst aan te pakken. Dan is nu het moment gekomen om die plannen in de praktijk te brengen.


Schilderen en behangen

Uw interieur staat of valt met het juiste kleurenpallet. Denk goed na over de kleur die u uw muren en plafond wilt geven. Daarbij mag u zeker ook aandacht besteden aan een of meerdere accentmuren die een andere kleur krijgen en zo de ruimte een heel eigen cachet geven. Of wat dacht u van een accentmuur met behang. Behangwerken zijn weer helemaal in en worden vaak gecombineerd met hoogwaardige binnenschilderwerken. Een schouw of één bepaalde muur behangen om daarna de rest van uw interieur af te werken met een streepje verf? Het is perfect mogelijk en maakt deel uit van een modern interieurplan.

Roodeco, uw interieurspecialist voor behangwerken of binnenschilderwerken

Bent u op zoek naar een ervaren interieurspecialist die zowel uw schilderwerk als behangwerkzaamheden op een professionele manier uitvoert? Dan bent u bij Roodeco zeker aan het goede adres. We komen graag bij u langs en luisteren naar uw wensen.


Benieuwd om kennis te maken met Roodeco? Neem dan snel contact met ons op!

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page