top of page
Zoeken

PVC-vloeren: vier trends voor een stijlvol interieur

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbekleding? Door de eindeloze keuzemogelijkheden zijn pvc-vloeren terug helemaal populair. Zeker nu ze steeds duurzamer geproduceerd worden. Bovenop zijn veelzijdigheid heeft een pvc-vloer weinig onderhoud nodig en gaat hij langer mee. Bij Roodeco beschikken we over een ruim aanbod van verschillende vloeren voor uw project. Daarom inspireren we u graag met onze vier favoriete vloerbedekkingstrends.


1. Terug naar de natuur

Natuurvloeren zijn weer terug van nooit weg geweest. Zoekt u de uitstraling van echt hout in een watervast en bijna onderhoudsvrij jasje? In ons ruim aanbod van pvc-imitatievloeren met realistische houtstructuur vindt u voor elk wat wils. Deze vloeren hebben een tijdloos karakter dat rust en kalmte in huis brengt.

raamdecoratie

2. Visgraat patronen

Vroeger vond u visgraatpatronen vooral terug in oudere huizen. Maar ondertussen zijn ze weer helemaal hip. Ze vormen de perfecte combinatie met verschillende moderne en industriële woonstijlen. Visgraatvloeren in pvc hebben een enorm elegante uitstraling die nauwelijks te onderscheiden valt van echt hout. Door het ingewikkeldere patroon laat u deze soort vloer best leggen door een expert zoals Roodeco voor het beste resultaat.


3. Robuuste tegels

Houdt u eerder van een moderne of landelijke stijl? Dan geniet u zeker van een pvc-vloer met natuursteen look. Deze vloer met tegelmotief biedt u een onderhoudsvriendelijke oplossing aan waar u jarenlang van geniet. Daarnaast bestaat er ook een naadloze pvc-vloer waarmee u een echte betonlook creëert. Ideaal voor een stoer en strak interieur.


4. Egale kurklaag

Zoekt u een pvc-vloer die u rechtstreeks over een basisvloer met lichte oneffenheden kunt leggen? Dan vormt een pvc-vloer met geïntegreerde kurklaag de oplossing. De kurklaag egaliseert de ondervloer. Zo brengt u hem aan zonder problemen. Bovendien is hij thermisch isolerend en dempt hij contactgeluiden.


Nog steeds op zoek naar de ideale vloerbedekking die bij uw woning past? Vraag dan advies aan onze specialisten bij Roodeco in Kortrijk (West-Vlaanderen). Door de plaatsing van onze experten bent u verzekerd van een professioneel eindresultaat. Neem gerust contact op voor een offerte via onze contactpagina.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page