top of page
Zoeken

Schildertechnieken, hoe komt uw muur tot leven?

Wilt u gasten omverblazen met prachtige muren? Roodeco staat voor u klaar met verschillende schilderstijlen en decoratietechnieken. Wij voeren diverse schilderwerken uit met borstel, spons of spatel. Dankzij deze unieke verfeffecten geeft u een andere draai aan uw interieur. Samen zoeken we naar de ideale kleur, structuur en sfeer voor uw project.


Een muurverfroller of kwast voor gladde muren

Een muur schilderen met roller of kwast staat voor veel mensen bekend als de standaard techniek. Hiermee bereikt u zowel een glad als structuur resultaat. De juiste toepassing hangt af van de verfsoort, oppervlakte of uitstraling die u aan uw muur wenst te geven.

raamdecoratie

Een betonlook dankzij de spateltechniek

Op zoek naar een natuurlijke look? Dankzij de spateltechniek creëert u opzettelijk een ongelijk effect voor variatie en diepgang. We brengen de verf kriskras aan met een spatel in een gevarieerd patroon. Het eindresultaat? Een beton- of steenlook met een authentieke uitstraling.


Muren schilderen met een sponseffect

Houdt u meer van een wolkachtige sfeer? Met onze sponstechniek bereikt u het mooiste effect dankzij twee verschillende kleuren. Kies daarom voor een donkere en lichte tint van uw favoriete verfkleur. We deppen eerst de lichtste kleur met een spons op uw muur zodat er een patroon ontstaat. Afhankelijk van hoe vaak we over dezelfde plaats sponzen, verandert de dichtheid van het patroon. Vervolgens werken we het resultaat bij met de donkerste tint voor het versterken van de diepgang.

Decoratietechnieken vormen een kunstwerk op uw muur

Decoratieve technieken gebruikt u perfect voor een accentmuur. Wij verzorgen alles van verfsjablonen tot fijn schilderwerk en zelfs creatieve kindertekeningen. Op deze manier maakt u een echt kunstwerk van uw muur.


Heeft u de ideale schildertechniek om uw muur tot leven te brengen gevonden? Of wenst u een stijladvies van onze experten? Zowel voor grote als kleine schilderprojecten kunt u bij de schilders van Roodeco in Kortrijk (West-Vlaanderen) terecht. Vraag gerust een offerte aan via het contactformulier op onze website.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page